Diensten

Glad strak pleisterwerk van muren en plafonds.

Het resultaat is een stijlvolle en moderne uitstraling van uw woning. Na het stukadoren en het drogen van de stuc is de oppervlakte klaar om te schilderen in alle gewenste kleuren. Met een strakke afwerking krijg je een visueel effect van een grotere ruimte dan voorheen.

Buitenmuren stucen met cementgebonden pleisters.

Deze renovatie van oude gevels maakt ze opnieuw fraai. De nieuwe look is niet het enige voordeel van cementgebondenpleisters. Deze afwerking beschermt tevens uw woning tegen slechte weersinvloed, vocht en verbetert de isolatie.

Stucen van schouwen.

Een van onze specialisaties. Dit werk vereist echt vakmanschap. Een gestucte openhaard past perfect in een moderne woning en is altijd de trots van eigenaar.

Stucen van keukens en badkamers.

Dit zijn de belangrijkste muren in elke woning. Zij moeten niet alleen op maat gestuct zijn, maar ook haaks en waterpas, in verband met het tegelwerk.

Decoratieve pleisters zoals Stucco, Betonlook, Pandomo.

Als u op zoek bent naar iets speciaals dan is een decoratieve pleister de perfect keus. Hij is geschikt om toe te passen in elke gewenste ruimte zoals badkamer, keuken of woonkamer. Er zijn talloze mogelijkheden en ze geven altijd een schitterend eeindresultaat.

Verhuur van klimatechniek machines.

Wilt u na het stucen snel aan de slag gaan met schilderen, maar zijn de muren nog steeds nat? Tegen een zeer gunstige prijs verhuren wij aan u professionele bouwdrogers en ventilatoren die het droog proces aanzienlijk versnellen